torsdag 9. juni 2011

Hjemmelaget musli

Du trenger:
2ss lys sirup
4ss honning
2,5dl solsikkekjerner
400g havregryn (eller 4korn)
En neve hakkede mandler
ca 100g kokos


Varm opp/smelt sirup og honning i en panne(spar litt av honningen).Ha oppi solsikkefrøene og havregryn- bland godt. Ha en det et bakepapirkledd stekebrett, og stek det i ovenen på 150grader i 10min. Etter ti min tar du over de hakkende mandlene, kokos og resten av honningen, og steker virdere i 5-10 min. Husk å bland det litt underveis så det ikke blir brent.
Ta brettet ut , og av kjøl.


Når det er avkjølt har du det over i en boks/krokke eller hva du skulle ønske å oppbevare det i .

Spises med yoghurt eller melk. Også er det veldig godt å toppe det med rosiner og/eller bær:)


Da er det tid for frokost for min del, jeg er ikke flink til å spise frokost tidlig på dagen, men bedre sent enn aldri. Og kl er jo bare 11:) 
Også må jeg bake litt til sommerfesten i barnehagen etterpå, må bare bestemme meg for HVA jeg skal bake.

Ha en fin (og regnfylt?) torsdag.

2 kommentarer:

  1. Hei :)
    dette så godt ut. :)
    Lekkert å severe i en slik skål. :)
    Det regner her også, så da er det stearinlys og inne kos. ;)
    Ha en fin dag videre.

    SvarSlett
  2. Nam, nam, dette så kjempegodt ut. :) Takk for at du deler, Camilla! Den skal jeg jammen prøve ut.

    Ønsker deg en fin torsdag, du søte!

    Klem,
    AW

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...