Du trenger:
2ss lys sirup
4ss honning
2,5dl solsikkekjerner
400g havregryn (eller 4korn)
En neve hakkede mandler
ca 100g kokos
Varm opp/smelt sirup og honning i en panne(spar litt av honningen).Ha oppi solsikkefrøene og havregryn- bland godt. Ha en det et bakepapirkledd stekebrett, og stek det i ovenen på 150grader i 10min. Etter ti min tar du over de hakkende mandlene, kokos og resten av honningen, og steker virdere i 5-10 min. Husk å bland det litt underveis så det ikke blir brent.
Ta brettet ut , og av kjøl.
Når det er avkjølt har du det over i en boks/krokke eller hva du skulle ønske å oppbevare det i .
Spises med yoghurt eller melk. Også er det veldig godt å toppe det med rosiner og/eller bær:)
Da er det tid for frokost for min del, jeg er ikke flink til å spise frokost tidlig på dagen, men bedre sent enn aldri. Og kl er jo bare 11:)
Også må jeg bake litt til sommerfesten i barnehagen etterpå, må bare bestemme meg for HVA jeg skal bake.
Også må jeg bake litt til sommerfesten i barnehagen etterpå, må bare bestemme meg for HVA jeg skal bake.
Ha en fin (og regnfylt?) torsdag.
Hei :)
SvarSlettdette så godt ut. :)
Lekkert å severe i en slik skål. :)
Det regner her også, så da er det stearinlys og inne kos. ;)
Ha en fin dag videre.
Nam, nam, dette så kjempegodt ut. :) Takk for at du deler, Camilla! Den skal jeg jammen prøve ut.
SvarSlettØnsker deg en fin torsdag, du søte!
Klem,
AW