onsdag 12. januar 2011

Huset vårt, da vi overtok det...

 Her er et usensuret bilderas fra hvordan lille herlige rekkehuset vårt så ut da vi overtok det. Bildene kom plutselig i helt annen rekkefølge enn jeg ville, men det får bare være. Vi har gjort en del, men det er enda MYE som gjenstår, som vi tar etter hvert. Bilder av hvordan det har blitt (og blir) kommer etterhvert. Vi jobber med saken....
                             
Bildet under er en del av stuen. Som dere ser, har vi revet en vegg der. Vi valgte å ta bort soverommet som var nede, for å få større stuedel.
 Bilde 2 og 3, er av det BRUNE taket på lille doen(jeg trenger vel ikke å si at det ikke skal bli værende sånn?!, og kjøkkenet. Kjøkkenet var sånn da vi overtok, og det skal  få bli værende ca som det er, men litt fornyelse venter der også den nærmeste tiden. De lange stengene som er på skuffer og skap er derimot ikke helt meg, og jeg irriterer meg veldig over dette hver eneste dag, så hvis noen har noen gode tips til hvordan man kan tette igjen hullene der stengene er montert i dag, så tar jeg gladlig i mot det.. jeg vil nemlig ha noe mye mindre,men vi kan jo ikke ha to hull på alle skuffene våres.
 Bilde4.  trappegangen: lekker lakkert furutrapp og oransje vegger,hvem kan vel motstå det    -JEG KAN. Veggene har fått et strøk med maling, og det nærmer seg tid for runde nr to. Og jeg kan allerede si, at det blir mye lysere.
 Bilde 5: Mot spiseplassdelen,men utgang til hagen.
 Bilde 6:  Gangen våres. Kommer heller ikke til å se likt ut når vi er ferdige. Det som ikke er med på dette bildet, er jo flisene, ikke særlig pene... de skal jeg få tatt bilde, så dere får se tror jeg. De blir på ingen måte savnet når de blir revet av.

 Og til slutt et bilde fra overtagelsesdagen.. her ser dere gulvet som var. Det hadde vært utsatt for vannlekkasje, så det måtte også bort, og er nå erstatet med et mye finere og  mørkere gulv...

 Sånn så det ut, og noen steder ser det fremdeles sånn ut. Bilder av hvordan vi får det, kommer etterhvert som vi blir ferdige med tingene.. 
I dag har jeg hatt en veldig effektiv dag, og har fått unna mange ting som jeg virkelig BURDE gjort allerede før jul, så nå er hodet mitt ca ti kilo lettere og stressnivået sank i tankt med vært ærend som var unnagjort. Utrolig deilig det er å få unna sånt småtteri som man lett utsetter og utsetter. Fra nå av er det slutt på å "ta det senere", hvetrfall nesten.

Ha en fin kveld.

Klem fra Camilla

3 kommentarer:

 1. Veldig moro med før og etter bilder :)
  Gleder meg til å se :))

  Klem,kari

  SvarSlett
 2. Hei!
  Koselig blogg du har!!
  Lykke til med oppussingen!
  Jeg titter nok innom her igjen :)
  KLEM Carina

  SvarSlett
 3. Jeg bare ELSKER sånne FØR-bilder, og gleder meg masse til å se etterbildene!:-)
  Lykke til med oppussing, det kommer til å bli kjempefint!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...