onsdag 5. januar 2011

 En favoritt her i huset er meirikassen vår.Vi liker den veldig godt begge to, selv om den ikke har kommet helt til sin rett her hjemme enda. Den kommer til å få en bedre plass når vi blir ferdig med litt flere planer,men ting tar tid (kan ikke få sagt det nok ganger). 

 I mellomtiden får kassen være oppbevaring for litt magasiner , puter og lammeskinnet.Det er så koselig å blande inn noe gammelt, og slitt (på en fin måte) sammen med alt dte nye man får inn  i huset.
Jeg har sett så mange stilige ting som er gjort med denne type kasser rundt om på nettet, så jeg håper jeg kan komme over noen eplekasse (eller likn), som er like slitt i treverker, så jeg kan prøve å lage litt selv også.


Puten er hjemmestrikket, et prosjekt jeg begynte på i fjor, som aldri ble ferdig før vinteren var over. I går fant jeg det helt tilfeldig, og jeg tror jammen det er på tide å gjøre det ferdig .
(hvis noen nå lurer på hva som ikke er ferdig med den, så kan jeg informere om at jeg kun har strikket den ene siden av puten. Den  bare nappenålet fast til en pute så det skal se finere ut. hehe. Jeg er litt usikker på om jeg skal strikke baksiden, eller om jeg skal kjøpe et linstoff å sy på??)
 
Camilla

PS: Nå er det rett før jeg sier til meg selv " drit i nyttårsforsettene,Camilla.  Løp (les: kjør) opp på butikken og kjøp litt smågodt, du lever bare en gang. Da skal du kose deg litt, hver dag. " ... men jeg vet jo det er litt tidlig å finne unnskyldinger for seg selv, og gå på en smell allerede, etter tre dager. Nei dette skal jeg klare,jeg skal klare dette. Enda så mye jeg fantaserer om smågodt,makroner, og sjokoladekake,mens tenna løper i vann. Er det ikke de fire første dagene som er verst da?? (pliiiis si ja ).  

4 kommentarer:

 1. Skjønner akkurat hva du mener om at ting tar tid!! Her hos oss har vi det akkurat slik også. Men det er no gøy å holde på uansett :)
  Har også en slik gammel trekasse, men kunne tenkt meg flere for å skru de sammen til en liten reol. Men hvor får man tak i flere slike da.
  Veldig koselig at du har lagt igjen noen spor hos meg. Koselig å finne veien hit inn til deg. Legger meg til som følger jeg :)
  Håper du har en fiiin kveld og et riktig godt nytt år til deg og dine.
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fin pute da! Den digga jeg!

  Struktur ja... Det må man ha! :) Ikke alltid like lett.

  Ha en fin uke videre søta! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for koselig kommentar hos meg.. jeg er super fornøyd med premien

  Herlig bilder du viser, og den puta var jo lekker og bør absolutt gjøres ferdig
  Kommer snart innom igjen
  Klemmer Marianne

  SvarSlett
 4. sååå fin kasse, og ikke minst fiiiin pute!
  ha en herlig helg. klem fra meg

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...