tirsdag 21. juni 2011


Her er mine nye norgeslykter. De skal ha sin plass på hagebordet, men nå blåste det så veldig, så de fikk bli med inn så jeg fikk tatt bilde med lysene tenkt.

Ikke akkurat de vanskeligste lyktene, men det enkle er ofte det beste. Også er det jo veldig enkelt å bytte ut når jeg blir lei.


Glassene er fylt med litt sand, for å få en litt mer strandstil og for å holde lysene stående (Jeg glemte å sende jentene på sandslang før de la seg, så jeg lusket meg ut kl 01 i natt,med hette på hodet, Hello Kitty bøtte og spade i hendene, og gravde med meg litt sand fra sandkassen ved siden av her. . Og mens jeg sto der, med rompa i opp og gravde fort fort fort, så kom det jammen en dame forbi, som nok ikke helt viste hva hun skulle tro. Haha). 


Jeg har valgt å ha lys med forskjellige høyde og tykkelse for å få litt spill i det.


Gleder meg til sene sommerkvelder ute lys på bordet og noe godt i glasset.
Klem fra Camilla

mandag 20. juni 2011

Jeg er bare innom for å ønske dere en fin ukestart.
Jeg starter med litt husvaske og innkjøp av litt roser, og så er det tid for å ta fatt på de 142 gjenstående gjøremålene.

En av tingene jeg skal gjøre i dag, skal jeg vise dere i kveld- et hint: norgesglass:)
Jeg er en liten norgesglass elsker, og norgesglass kan brukes til så mye forskjellig.

Ha en fin dag- håper du har sol hos deg.

klem fra Camilla

torsdag 16. juni 2011

Jeg var så heldig å vinne første utgaven av kk med Sweet Paul magasinet, hos Foreverlove- Tonje. Og det er jeg veldig glad for..
For et fantastisk magasin, så masse inspirasjon og ideer. Det la seg rett på toppen av mine bladfavoritter hvertfall:)

Jeg så han hadde malt noen hermetikk bokser, og sånne ting får jeg alltid lyst til å prøve. Så jeg tok frem hobbymalingen min og en tom boks fra skapet. tre strøk med maling:
Selv om det ikke er det jeg kommer til å ha stående fremme i stuen, så er det jo moro å prøve litt nytt. Og nå får den passe på noen av de hundretallsfargeblyantene som dukker opp overalt her i huset.
Mie synes den var "såååå nydelig" som hun sier, så dermed har den fått plass i hyllen på rommet hennes..
Og så var alle fornøyde. Jeg hadde fått utløp for noe som måtte prøves, og Mie har fått noe nytt på rommet sitt.



Glansdagen nærmer seg jo veldig. Mine favoritter har fått stemmer flere ganger, og det blir kjempe spennende å se hvem som går av med seieren i de forskjellige kategoriene. Også blir det så gøy å hilse på alle dere bloggdamer. Jeg kjenner at jeg grugleder meg veldig.Men jeg er sikker på at praten kommer til å gå lett utover dagen/kvelden. hehe
 (også begynner jo alle disse jente-spørsmålene da: hva skal jeg ha på meg, hvordan skal jeg være på håret osv).


Er du klar?



torsdag 9. juni 2011

Hjemmelaget musli

Du trenger:
2ss lys sirup
4ss honning
2,5dl solsikkekjerner
400g havregryn (eller 4korn)
En neve hakkede mandler
ca 100g kokos


Varm opp/smelt sirup og honning i en panne(spar litt av honningen).Ha oppi solsikkefrøene og havregryn- bland godt. Ha en det et bakepapirkledd stekebrett, og stek det i ovenen på 150grader i 10min. Etter ti min tar du over de hakkende mandlene, kokos og resten av honningen, og steker virdere i 5-10 min. Husk å bland det litt underveis så det ikke blir brent.
Ta brettet ut , og av kjøl.


Når det er avkjølt har du det over i en boks/krokke eller hva du skulle ønske å oppbevare det i .

Spises med yoghurt eller melk. Også er det veldig godt å toppe det med rosiner og/eller bær:)


Da er det tid for frokost for min del, jeg er ikke flink til å spise frokost tidlig på dagen, men bedre sent enn aldri. Og kl er jo bare 11:) 
Også må jeg bake litt til sommerfesten i barnehagen etterpå, må bare bestemme meg for HVA jeg skal bake.

Ha en fin (og regnfylt?) torsdag.

mandag 6. juni 2011

Gangen står (endelig) for tur...

Endelig nærmer det seg tid for å starte på gangen.. den ser virkelig ikke ut ( på bildene ser den jo faktisk fin ut, i forhold til hva den egentlig gjør).

Panelen er på vei bort og flisene skal av.
 Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å få bort disse flisene.  Legg merke til jukse-stenene i hjørnet på noen av flisene(under den røde ledningen bla a).Her er planen mørkt gulv- likt som vi har i 1 etg.
Panelen skal bort, og veggene skal tapetseres, så de blir glatte.
 Taket er vi litt usikre på om vi bare skal male i første omgang eller om det blir nytt.


Panelen og gangen ser nokså lys og ok fin ut på bildene, men i virkeligheten så er gangen mørk, og panelen skittengul.

Gleder meg til å komme igang. Trappegangen og trappen skal jo også få litt maling, også må vi vel etterhvert begynne å tenke på å få opp litt lister her i huset også. Rart hvor mye som må gjøres i et såpass lite hus, men jeg liker det- hvertfall når vi er i gang, for ikke å snakke om planleggingen.

Akkurat nå prøver jeg ut en ting:
skiltet....  hva synes vi?


Jeg er i tvil. Jeg elsker teksten, og ender alltid med å stå å se på det når jeg går forbi, så her om dagen så fikk det bli med hjem så jeg fikk prøve det ut. Men jeg klarer ikke å slå meg helt tilro med skilt, og dette er jo i tusenvis av hjem og blogger, så egentlig er jeg litt lei av det... hmm, men teksten gir meg noe. Hva synes dere?
Kosekroken på kjøkkenet har fått to nye krokker, med polkagriser og.. elper. Det pleier å fylles opp med cookies, men jammen blir ikke de coockiesen borte før det har gått to dager, så da ble det epler i dag.



Nei, dette ble langt.
Ha en fin kveld.
Klem fra Camilla


Ps: er det flere enn meg som sliter med Blogger om dagen? kommentering spesielt.

søndag 5. juni 2011

En stille og rolig formiddagsstund her i huset. men jeg latet som at jeg drev med noe helt annet, fikk jeg tatt noen herlige bilder av jentene- i smug.
 Svisekos fra lillesøster

Litt kos fra storesøster
oooops, da var jeg oppdaget, og snikfotografering var over, og kosestunden ferdig..

Så var det tilbake til "mamma og baby-lek" for jentene. Noe som blir lekt i ufattelig mange timer om dagen. Jeg vet hvertfall at de hører hva jeg sier (noe som tyder på det jeg har mistenkt lenge- selektiv hørsel), for nå blir jeg gjentatt i leken, både i kosestunder og i mindre hyggelig stunder,  vooooops.

Nei nå må vi ut å nyte dagen.
Plaskebasseng,sykling,vannmelon og sol- deilig.

Ha en fin dag♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...