mandag 4. juli 2011

Ingen ting er bedre enn en perfekt søndag.
Etter en uke med mye overtidsjobbing på kjærsten og sykt barn i starten av helgen, var søndag holdt av til kosedag- sammen!

Vi startet dagen med å se på en kamerat gjennomføre et triatlon. Og for en imponernde innsats av deltakerne. Aldri i livet om jeg hadde klart å gjennomføre noe sånt.Jeg bøyer meg i støvet. 
Og det var faktisk kjempe gøy å se på, så mange å følge med på og holde styr på, mens man teller minutter og håper at den man heier på skal klare målet sitt (og det gjorde han).

Vi avsluttet dagen på Akerbrygge.
Å sitte på Akerbrygge om sommeren og spise god mat, er noe av det koseligste jeg vet om. Ordentlig sommerhygge.Masse smil, masse glade mennesker og forskjellige mennesker. 
Men men fire barn rundt bordet så skjønner jeg jo at man ikke kan bruke like lang tid på å spise, for jammen blir de utålmodige etterhvert. Neste gang må det pakkes med litt til å underholde med:)

Tenk om voksene også hadde turt å svinge seg rundt midt på gaten?
*to av verdensbeste  jenter, som har blitt så store.Neste sommer er det vi som må ut å handle skolesekker og får skolebarn*

Nå er det bare å sette i gang å jobbe litt for å bli ferdig til ferie. En uke igjen- jippi! 

Ha en fin dag.

Camilla

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder!! Høres ut som dere hadde en fin søndag igår..

  Fikk meldingen din, gikk akkurat tom for batteri så svarer deg her. Bare å skrive en melding når dere har lyst å møtes i uke 28, kjempekoselig det!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fine bilder av skjønne småjenter! ♥
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 3. Deilig med sånne søndager

  Ikke lenge til vi reiser nå
  Er skikkelig klar for det nå
  Fortsatt god sommer til deg

  SvarSlett
 4. Høres ut som en perfekt dag! Herlige bilder av vakre barn ;o) Ja, tenk om vi hadde turt å ta en liten vals midt på gaten... hi-hi, kan nesten se det for meg ;o) Ha en fin dag!! Klem fra meg

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...