onsdag 16. februar 2011

Dyp konsentrasjon..

 Mens MieSofie var i dyp konsentrasjon med bokstavskriving benyttet jeg meg av anledingen til å øve meg med kameraet.. Bokstaver er det store om dagen, og vi skriver, skriver og SKRIVER. Jeg tror det er tre skrivebøker som er fylt opp her nå.
 Her i huset er det tydelig at jentene har begynt i ny barnehage. Ny barnehage,mye større barnehage,med nye baktreier og basselusker, mye MER basselusker.. så her har vi byttet på å legge i fosterstilling de siste ukene. Forhåpentligvis er vi ferdig med dette snart.
 Jeg for min del opererte ut min siste visdomstann igår, og jeg som trodde jeg hadde psyket meg opp til smertene i ettertid, hadde vist glemt hvor ille det var. Jeg ser forøvrig ikke ut heller, ser ut som at jeg har stappet en tennisball inn i kinnet..  og smertestillende virker som den beste oppfinnelsen som noen gang er oppfunnet. Heldigvis husker jeg at det bare er noen dager før det blir bedre,  og jeg husker at jeg glemmer dette om bare et par uker;)
Det hjelper likevel ikke at jeg om dagen er verdens kjedeligste mamma og kjærste, som ikke spiser,(nesten) ikke snakker, og ikke orker å gjøre ting (som å gå) fordi kinnet rister... meeen, nok om det:) jeg vet hvertfall at jeg skal bake muffings med en gang jeg bare klarer å gape opp, så jeg kan stappe inn små biter.
Det er forresten veldig rart hvordan underbevistheten får meg til å gå inn på alle muligeslags siden, med bilder at deilig matfristelser.. i går satt jeg og siklet over bilder at makroner og muffins. hehe

Et av mine ønsker-å-lære meg ting for 2011, er å lære meg å ta bedre bilder med kameraet,manuelt. Jeg har en lang vei å gå, men et sted må man jo starte. Og første skritt er vel å blir kjent med kameraet og lære meg hva alt betyr.. jeg jobber med saken.

Nei nå har jeg en date med herr Ibux kjenner jeg..

Ha en fin dag alle sammen.

Camilla

8 kommentarer:

 1. For ei herlig konsentrert snuppe!!
  Kjempemoro at hun har fått sansen for bokstavene, det er jo super læring så tidlig! Og alt de kan før de begynner på skolen er jo et pluss!!
  Huff ja, visdomstennene er noe herk. Heldigvis er alle mine ute nå, og godt er det. Jeg spiste heller ikke på flere dager og syns SUPERSYND på meg selv. Håper det går fort over - du får bare DOPE deg ned som best du kan. Husker herr Ibux var veldig god mot meg også!!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. ..oi
  For en fantastiak flott hilsen du la igjen inne hos meg,TUSEN takk :)

  ...Skjønenste frøkna ovenfor her
  Herlig konsentrert da gitt :)

  SvarSlett
 3. Hørtes ikke kjekt ut å trekke tenner. God bedring:-)

  Det var nydelig bilder av jenta di. Hun så skikkelig konsentrert ut:-)

  Jeg vil veldig gjerne gi deg en award fordi jeg liker bloggen din veldig godt. Det er kjekt å lese det du skriver og jeg synes du er god med kamera allerede. Du trenger ikke svare på utfordringen hvis du ikke vil, men ta awarden som et lite tegn på at jeg liker meg godt her.

  Klem Annfrid

  SvarSlett
 4. Så skjønn hun er! Jeg var akkurat og leverte Mille og Adrian i bhg, og da satt Mie inne på avdelingen til Mille og ventet på henne! Mie ga meg en stoooor kos, og var superhappy:-) Det virker som hun trives ihvertfall!

  Det ser ut til at frøken Sandøy begynner å få skikkelig schwung på kameraet også! Kjempefine bilder! Nydelig lys:-)

  God bedring med tannen, forresten! Kanskje vi sees i kveld?

  SvarSlett
 5. Så søt hun er!!!

  God bedring da... Visdomstenner er noe forbanna herk! I know... :)
  God helg til deg også!
  Klem Anine

  SvarSlett
 6. Hei igjen!
  Bare innom for å ønske deg en riktig god helg! Det ligger forresten en award og venter på deg inne hos meg - ta den om du vil:-)!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. Uffameg... Håper du blur fort bedre.. Jeg haaaater tannlege og har gudsjelov bare operert ut en visdomstann uten å få noe smerter!!!!???
  Flaks?? Eller neddopet??

  Uansett... Nydelige bilder av tegnejenta ( vi har en her også)
  Riktig god helg, og den kaken MÅ prøves!!!

  SvarSlett
 8. Har en liten utfordring til deg inne hos meg i dag...
  ...men bare hvis du har lyst da :) Klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...