søndag 13. mars 2011

Camilla gjør ting hun ikke kan...

nemlig å ta bilder i solen.
Jeg vet jeg har feilet på dette INNE flere ganger, at bildene blir ALTFOR lyse, uten at jeg helt får dreisen på hvordan jeg retter på det, men stortsett funnet en halvveis løsning på det.
 "Men hvor vanskelig kan det være liksom",det var mine siste ord før vi tok med oss sekken (les: solokassen) og gikk ut i finværet. " Jeg bare skrur litt på det hjulet her, trykker litt på den knappen der, flytter fokuset dit jeg vil, også vips"..
Det ble aldri noe vips,for å si det sånn.

Vi kom frem til turmålet vårt (som var hele 500m fra huset vårt, hehe), bygget oss en sofa, tente bål og akte litt. Jeg dro frem kameraet, for skal man lære seg å ta bilder ,så må man jo øve.  Med min "hvor-vanskelig-kan-det-være- holdning friskt i minne, begynte jeg å knipse..kort oppsummert, så fikk selvtilliten seg en kraftig nedtur.Skygger som kom i veien, for mye sol i ansiktene, for lyst (over eksponert heter vel det?) ... så jeg mistet litt motet etterhvert. For den dagen..
"Hva har du der borte da, mamma? Noe godt kanskje?? "
"ooo, sånn liker jeg ja"


Det skulle ikke være lett nei.. så jeg får øve og feile litt til. Det er jo bare en måte å lære på..

Nå venter noen fridager for meg, og i tillegg til litt skolearbeid  jeg har liggende, skal jeg prøve å avslutte de to prosjektene jeg har på gang her hjemme. Gleder meg til å vise dere det midlertidige resultatet i morgen. Blir nok et før/etter bilde også i løpet av de neste dagene.. Jeg elsker før og etter bilder.

Nå er det leggetid for meg kjenner jeg.

Håper alle har hatt en fin helg??!

Nattaklem fra Camilla

2 kommentarer:

 1. Herlig stemning på bildene dine!!
  Lykke til med ukas prosjekter
  Gleder meg til å se!
  klem Carina

  SvarSlett
 2. Synes bildene var fine jeg...en koselig dag i solen:)
  Lykke til med prosjekter:)
  klemklem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen til meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...