onsdag 18. april 2012

Skolejenten

Mie er jo skolejentene til høsten, og nå har skrivebordet kommet på plass. Deler et mobilbilde med dere nå, så skal jeg gå tatt noen ordentlige bilder når det kommer litt mer på plass med hyller, stol osv.

Jeg hadde egentlig en plan om at vi skulle lage et skrivebord, men Vegard syntes det jeg tegnet passet bedre til større barn, samtidlig som han syntes jenta fortjente skrivebord med skuffet. Og dere ser jo hvem som vant ;) men jeg er så enig med han, skuffer er stas, og dette skrivebordet er jo så fint. Gleder meg til Mie kommer hjem fra barnehagen i dag og ser der. Tror dette blir populært:)
Nei nå må jeg rydde videre. Det stod et stort skap med leker der skrivebordet står nå, så jeg jobber med å finne ny plass + rydde gjennom alle lekene.
Ha en fin dag.


mandag 16. april 2012

Mandag

Ny uke, nye muligheter.
Dagens lister er laaaaang, så det er vel bare å starte.

(lille Emmagullet mitt )

På interiørfronten har det stått fullstendigstille siden før jul, så nå må vi bare brette opp armene å komme i gang igjen. Trappen skal omsider får litt maling ( kan ikke si jeg gleder meg til den jobben), og gangen opp skal bli ferdig. Jenterommene skal bli ferdig OG vi skal begynne på hagen (eller terrasse over hele? der blir vi vist ikke helt enige).
Uansett- planen er at det skal skje mye her hjemme fremover- og så da blir det omsider litt interiør her inne igjen også.



Nei, nå må jeg få unna litt papirarbeid, før jeg må avgårde til tannlegen. Skjelver allerede, og tannlegeskrekken pleier å ta meg noe voldsomt i det jeg setter foten innenfor tannlegekontoret. Wish my luck!

Ha en strålende dag alle sammen.

Kjolen er fra Memini, og vi bruker den så ofte vi kan, før den blir for liten.
Synes den er så fin.



onsdag 11. april 2012

Sånn på etterskudd...

.. viser jeg dere noen påskeflasker jeg lagde for et par uker siden. 
Dere begynner kanskje å bli lei flaskene? Jeg blir vist aldri lei.  Det er jo så mye morsomt man kan gjøre med dem.



Håper dere har hatt en fin påske.
 Vi har tilbragt påsken på fjellet, med dager i bakken, ute i solen, brett spill på kvelden og familiekos (og altfor store mengder med smågodt).
Trysil er litt spesielt for meg, spesielt nå.
 Det er er pappas sted, et sted vi har tilbragt så ufattelig mange helger i løpet av de siste 22årene.Og faktisk det siste stedet han var før han ble innlagt på sykehuset siste gangen. Så å komme opp dit, finne noen av tingene hans og kjenne på alle minnene uten å kunne snakke med han var tungt på en god måte.



 Hadde vært fint med helt hvite, eller ensfargene lyselyseblå sugerør også.. tror jeg må se om jeg klarer å finne det.

Ha en fortsatt god onsdag.
Jeg trodde helt til for 15min siden at det er tirsdag i dag jeg, og da er det så deilig når man oppdager at vi er en dag ,nærmere helgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...