torsdag 14. juli 2011

Også jeg som var redd for at jeg aldri skulle fått sommerferiefølelse i år, men denne uken kom det snikende. Jentene og jeg har tatt sommerferie, mens pappan i huset må jobbe ute denne uken,før han kan holde oss med selskap.

 I mens nyter vi andre de sommerdagene som kommer. Slappe dager, og senekvelder hører med om sommeren. DEILIG.








Håper dere nyter sommerdagene dere også, så blogges vi igjen etter ferien.

Klem fra Camilla

fredag 8. juli 2011

Oppskriften:





Ingen bilder i dag, ettersom at alle bildene ligger i innlegget rett under. Anbefaler alle å smugsmake på paien nesten med en gang den kommer ut av ovnen, nokså varmt, men himmelsk godt. Lun pai med vaniljeis til kan også anbefales.

Fin fredagskveld til dere.

Klem fra Camilla

onsdag 6. juli 2011

Jordbær,-og rabarbrasmuldrepai

 I går bakte jeg jorbær og rabarbrapai.
Synes absolutt alle bør prøve å bake dette i sommer. Rabarbra er så godt, men for min del hadde jeg helt glemt at det finnes.

Så var vel ikke mer naturlig enn at dagens frokost ble rester av gårsdagens kake:)
Godt og akkurat så mektig til at jeg ikke orket alt.



Nå skal jeg ut å kjøpe malingsprøver.  jahoo.  Jeg håper på å bli flink til å gjennomføre ideer og ikke minst dokumentere dem.

Fin dag alle sammen...

mandag 4. juli 2011

Ingen ting er bedre enn en perfekt søndag.
Etter en uke med mye overtidsjobbing på kjærsten og sykt barn i starten av helgen, var søndag holdt av til kosedag- sammen!

Vi startet dagen med å se på en kamerat gjennomføre et triatlon. Og for en imponernde innsats av deltakerne. Aldri i livet om jeg hadde klart å gjennomføre noe sånt.Jeg bøyer meg i støvet. 
Og det var faktisk kjempe gøy å se på, så mange å følge med på og holde styr på, mens man teller minutter og håper at den man heier på skal klare målet sitt (og det gjorde han).

Vi avsluttet dagen på Akerbrygge.
Å sitte på Akerbrygge om sommeren og spise god mat, er noe av det koseligste jeg vet om. Ordentlig sommerhygge.Masse smil, masse glade mennesker og forskjellige mennesker. 
Men men fire barn rundt bordet så skjønner jeg jo at man ikke kan bruke like lang tid på å spise, for jammen blir de utålmodige etterhvert. Neste gang må det pakkes med litt til å underholde med:)

Tenk om voksene også hadde turt å svinge seg rundt midt på gaten?
*to av verdensbeste  jenter, som har blitt så store.Neste sommer er det vi som må ut å handle skolesekker og får skolebarn*





Nå er det bare å sette i gang å jobbe litt for å bli ferdig til ferie. En uke igjen- jippi! 

Ha en fin dag.

Camilla
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...